BIKOVIĆ NA STANOVE PUKAO 1.000.000 EVRA! Otkrivamo šta sve poseduje uspešni glumac!
Printscreen

Miloš Biković ne krije da je od prvog velikog honorara kupio stan svojoj majci Mariji, a kako Alo! saznaje, najuspešniji glumac mlađe generacije u protekloj godini pazario je još dva stana koji su ga ukupno koštali oko milion evra.

BIKOVIĆ NA STANOVE PUKAO 1.000.000 EVRA! Otkrivamo šta sve poseduje uspešni glumac!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Sve tri luksuzne nekretnine se nalaze u strogom centru grada, a svaki ponaosob Biković je platio oko 300.000 evra. 

- Miloš je oduvek voleo Dorćol, a kada je kupio majci stan, želja mu je bila da i sebe stambeno obezbedi, što je nedugo zatim i uradio. Međutim, nedavno mu se ukazala prilika da kupi i treći stan, a sve njegove nekretnine blizu jedna drugoj - rekao je na početku razgovora za Alo! izvor blizak glumcu i objasnio zbog čega se Biković odlučio na ovaj potez.

- Poznato je da Miloš nije imao lako detinjstvo i da je godinama živeo sa majkom kao podstanar. Često su menjali stanove i krajeve grada u kojem su živeli i od detinjstva je imao želju da se to promeni. Najsrećniji dan u njegovom životu bio je kada je skućio majku, a potom i sebe - kaže izvor i objašnjava koliko novca je glumac potrošio na nekretnine.

BIKOVIĆ NA STANOVE PUKAO 1.000.000 EVRA! Otkrivamo šta sve poseduje uspešni glumac!

Printscreen

 

 

- Njegov stan ima oko 80 kvadrata i reč je o novogradnji, a takvu kvadraturu ima i stan njegove majke, dok je poslednja nekretnina koju je upisao u svoju imovinsku kartu nešto manja. Ako se uzme u obzir da ga je svaki stan koštao oko 300.000 evra, Biković je za manje od dve godine uložio oko milion evra u nekretnine. Iako se radi o ogromnom novcu, Miloš je godinama naporno radio kako u Srbiji, tako i u Rusiji, a sada mu se trud isplatio -  zaključuje izvor za Alo!

 Miloš: Bio sam siromašni podstanar

Biković je u nekoliko navrata govorio o teškom detinjstvu, ali i o trenutku kada je majci obezbedio krov nad glavom.

- Kad sam bio dete, majka i ja smo se selili od mesta do mesta šest ili sedam puta, živeli smo u različitim iznajmljenim stanovima. Mama je pokušavala da iznajmi što jeftinije stanove, pa smo najčešće živeli na periferiji grada. Ponekad smo uspevali da nađemo nešto bliže njenom poslu, ali je stanarina s vremenom rasla, pa smo opet morali da tražimo nešto jeftinije. Kupio sam joj stan jer je celog života bila podstanar - istakao je tada glumac za domaće medije.

BIKOVIĆ NA STANOVE PUKAO 1.000.000 EVRA! Otkrivamo šta sve poseduje uspešni glumac!

Foto: Printscreen/instagram

 

Pazario imanje kod Uba

Mladi glumac kupio je pre dve godine u okolini Uba veliko imanje s kućom u čije je renoviranje uložio oko 200.000 evra.

Biković je tada svojim pratiocima pokazao kako teku radovi na renoviranju kuće u kojima je učestvovao.

OVO JE SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA! Bavi se opasnim sportom, retko ga viđamo, a ovako izgleda (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading