BILA JE U BRAKU SA POZNATIM PRODUCENTOM! Gledali smo je kao veliku ljubav Miloša Bikovića, zatim se odselila iz Srbije, evo kako danas izgleda!
Foto: Alo.rs

Daninu Jetić upoznali smo u jednoj od glavnih rola "Montevideo Bog te video".  Nakon toga, ona se povukla iz javnog života, a na velika vrata se vratila kroz jednu od trenutnih hitova kada su serije u pitanju - „Igra sudbine“, u kojoj tumači lik intrigantne novinarke Klaudije.

Lepa glumica je 2013. godine sklopila brak sa producentom Aleksandrom Kukanjcem u Crkvi Svetog Marka nakon čega su dobili sina Maksima i devet meseci kasnije preselili su se u Australiju, gde su nastavili zajednički život.

Samo dvanaest meseci nakon građanskog venčanja Danina i Aleksandar su se razveli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

Oboje su nakon rastanka bili izričiti u tome da se ne oglašavaju po pitanju razvoda.

Ne želim da komentarišem bilo šta što se tiče mog privatnog života. Pre svega zbog toga što će moj sin jednog dana kad poraste moći da čita sve to što je izlazilo po novinama. Probleme koje imamo moja bivša supruga i ja, rešavamo isključivo nas dvoje i ne želim od toga da pravim bilo kakve priče za javnost. Razumem vaš posao, ali nadam se da vi razumete mene - izjavio je producent svojevremeno.

Danina je takođe jednom prilikom dala izjavu te objasnila zašto je duži period nismo gledali kraj malih ekrana ili na bioskopskim platnima.

Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zaisteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake – rekla je ona jednom prilikom.

Trenutno Daninu gledamo u najnovijoj seriji "Azbuka našeg života".

EMOTIVNE ČESTITKE NA DRUŠTVENOJ MREŽI! Teodora Bjelica se obratila mami uz emotivnu poruku, evo šta joj je rekla

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading