SIN VOJE BRAJOVIĆA STAJE NA LUDI KAMEN! Veliki zavodnik je našao ljubav svog života, a oduševiće vas čime se bavi njegova izabranica!
Foto: Printscreen/instagram

Sin Voje BrajovićaVukota Brajović (42), otkrio je kako je osvojio dugogodišnju izabranicu.

Vukota naime uskoro planira da stane na ludi kamen, na pitanje da li sebe vidi kao zavodnika, Vukota je bio izričit.

- Šta uopšte znači biti zavodnik? Da li je zavodnik onaj koji se dopada ženama ili onaj koji se trudi da se dopadne, pa nešto i postigne na upornost? Nikada sebe nisam posmatrao tako, niti sam razmišljao o tome. Stvari, iako deluju komplikovano, zapravo su vrlo proste: čovek treba da prati svoj instinkt i neće pogrešiti. S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka – večiti verenici! Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini - kaže za pomenuti portal Brajović.

SIN VOJE BRAJOVIĆA STAJE NA LUDI KAMEN! Veliki zavodnik je našao ljubav svog života, a oduševiće vas čime se bavi njegova izabranica!

Foto: Printscreen/instagram

 

Govorio je tom prilikom i o svojoj lepšoj polovini i njenom zanimanju, kao i čime ga je osvojila.

- Projektant je informacionih sistema s visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine! Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni! A odgovor na drugo pitanje – dugim nogama, nežnošću i smislom za humor - kaže Vukota.

ON ŽELI DA JE PRODA, A ONA NE! Emina i Mustafa na sudu zbog nekretnine od 20 miliona evra, otkriveni svi detalji spora

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading