OPET SE SMEJE! Udovica Nebojše Glogovca napunila je 40. godina, objavila emotivnu fotografiju dok je ćerka čvrsto drži i sve raznežila stihovima! (FOTO)
Printscreen

Milica Glogovac, udovica glumca Nebojše Glogovca, od 9. februara 2018. godine bori se s tugom. Milica je ovaj stravičan gubitak teško podnela, a utehu pronalazi u njihovoj ćerki Sunčici.

Naime, iako se od smrti supruga retko pojavljuje, ove godine nekadašnja novinarka je odlučila da za svoj jubilarni 40. rođendan napravi žurku. Prvo je sebi čestitala rođendan, prelepim stihovima koje je objavila uz fotografiju sa ćerkom.

Printscreen

 

- Četiri banke obila, jedno Sunce rodila, sa životom pobila, koju boru dobila… Četres’ dina svačega, i jakog i jačega, kako veli red, radosti je sled! Noge majka rodila, ne moram, al' otkrila, da razbijem zid, neka pršti feed - napisala je Milica, a onda objavila i video na kom je srećna i smeje se.

ODRŽAN POMEN KRISTINI KIKI ĐUKIĆ! Porodica i dalje neutešna, molili da se ispoštuje samo jedna stvar, a ovo su najnoviji detalji slučaja!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading