OVO JE SIN BRANISLAVA LEČIĆA O njegovom životu se ne zna ni jedan jedini detalj, medije ne voli, a sada je jasno zašto žene lude za njim!
Printscreen

Poznato je da Branislav Lečić ima troje dece, sina Ivana i ćerku Anu iz prvog i sina Lava iz drugog braka sa voditeljkom Ninom Radulović. I dok je Ana i Lav poznati javnost, sin poznatog glumca, Ivan Lečić, odabrao je da svoj život potpuno sačuva od očiju javnosti.

Naime, sin Branislava Lečića, koga je kao i ćerku Anu dobio u braku sa Ivanom Vujadinović, jedan je od retkih koji je uspeo da sačuva potpunu privatnost uprkos poznatom roditelju.

Stariji sin Branislava Lečića je sa ocem i majkom, koji su se 2007. godine razveli, u odličnim odnosima, a posebnu bliskost ima sa sestrom Anom.

O njegovom životu danas se malo zna, jer svoje studije, emotivnu izabranicu i život u kome uživa, Ivan je odlučio da sačuva za sebe.

Ono što se vidi na Instagramu Ane Lečić to je da je Ivan pravi dasa, za kojim devojke lude, a sličnost sa njegovim ocem je jako velika.

TRPI ŽESTOKE KRITIKE! Oglasila se mlada Zvezda Granda nakon što je Marija Šerifović oplela po njenoj pesmi, morali da reaguju i roditelji pevačice!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading