GLUMICA U PROVODU SA SINOVIMA Blizanci Nataše Ninković stigli u Srbiju, a evo gde su završili sa majkom! (FOTO)
Alo

Nataša Ninković ne voli previše da eksponira svoj privatan život, ali je dobro poznato da je više od dve decenije udata za biznismena Nenada Šarenca, sa kojim je dobila bliznace Luku i Matiju. 

Njih dvojica studiraju u inostranstvu, a praznici su idealna prilika da porodica ponovo bude na okupu. Upravo zbog toga imali smo priliku da vidimo i kako se blizanci provode sa majkom, od koje su nasledili lepotu i šarm.

Na svom nalogu na Instagramu je Nataša objavila fotografije iz provoda, a kako se moglo zaključiti, oni su bili u jednom poznatom kabare klubu. Osmesi na njihovim licima govore koliko su srećni što su ponovo zajedno.

GLUMICA U PROVODU SA SINOVIMA Blizanci Nataše Ninković stigli u Srbiju, a evo gde su završili sa majkom! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Luka i Mateja, iako zasigurno ponosni na poznatu i talentovanu majku, nikada nisu želeli da budu deo javnog sveta. Oni su nakon punoletstva rešili da se presele u Ameriku, gde su nastavili školovanje. 

Glumica je jednom prilikom priznala da joj je bilo teško kada je trebalo da se presele, a za njihov odlazak se, kako je ispričala, pripremala dve godine sa psihologom.

CEPAO KARTE NA AUTOBUSKOJ I RADIO U PEKARI Maca progovorio o teškoj prošlosti, a njoj je kupio poklon od prve plate!

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading