STIŽE AMERIČKA VERZIJA FILMA "JUŽNI VETAR"! Otkriveni svi detalji, a oduševićete se kada čujete ko će glumiti Maraša i Baću, Srbi ga obožavaju!
Foto: Printscreen/Youtube

Hit film "Južni vetar" dobiće svoju holivudsku verziju. Reditelj Miloš Avramović prodao je prava za svoj film američkoj producentskoj kući, koja se uveliko priprema za snimanje.

Kako saznajemo, holivudsku verziju režiraće Jan Demanž, a glumiće neke od najvećih svetskih zvezda. Tomu Hardiju ponuđena je uloga Maraša (Miloš Biković), Džejk Džilenhol igraće Baću (Miodrag Radonjić), a Margo Robi Sofiju (Jovana Stojiljković).

STIŽE AMERIČKA VERZIJA FILMA

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Producentska kuća iz Los Anđelesa otkupila je autorska prava za američku verziju srpskog hit filma! Amerikanci su bili oduševljeni kad su pogledali prvi deo filma Miloša Avramovića. S obzirom na to koliki uspeh je postigao u regionu, ubeđeni su da u njemu ima potencijala i za svetski blokbaster - priča za Informer dobro obavešten izvor.

Američki producenti neće da štede novac! Oni žele da u svoj film dovedu neke od najvećih svetskih zvezda.

- Tomu Hardiju su već ponudili glavnu ulogu Petra Maraša. On je igrao u mnogim akcionim ostvarenjima, a za ulogu u filmu "Povratnik" 2015. nominovan je za Oskara. Tom neće biti jedina zvezda američkog "Južnog vetra"! Džejk Džilenhol, poznat po ulogama u "Spajdermenu" i "Planini Broukbek", jedan je od najvećih pikova za ulogu Baće. On je vrstan glumac koji se snalazi u svim žanrovima, zato smatraju da bi odlično odglumio komičnog, a u isto vreme i opasnog krimosa - priča izvor za pomenuti list i objašnjava zbog čega je Margo Robi u trci za glavni ženski lik:

STIŽE AMERIČKA VERZIJA FILMA

Alo

 

- Margo je oduševila svet ulogom u filmu "Bilo jednom u Holivudu" 2019. Osim toga, jedna je od najatraktivnijih i najpopularnijih glumica. Producenti je upravo ovih dana ubeđuju da prihvati ulogu Sofije - dodaje izvor.

"Južni vetar" bi trebalo da režira Jan Demanž, koji je 2018. radio krimi-dramu "Mladi gangster" sa Metjuom Mekonahijem, a 2014. je sa Džekom O'Konelom snimio film "71".

- Demanž voli krimi-priče, zbog toga je i zainteresovan da snima "Južni vetar". Pored toga, veliki je fan evropskog filma, što je i logično jer je poreklom iz Francuske - završava priču izvor.

KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU! Lepa Brena stigla na snimanje novogodišnjeg programa u novoj mašini, sve oči uprte u pevačicu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Radomir

22.12.2021 08:11

Samo da Ameri ne preinače suštinu tako da Srbi i Srbija opet ispadnu jedini krivci i kriminalci za sva dešavanja u regionu, pa i u svetu.