SVET NIJE SAČINJEN OD LJUBAVI, NE KRIVI IH! Reči poznate srpske glumice koja je pretrpela jezivo nasilje slamaju srce, odlučila o svemu da progovori
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Teodora Bjelica otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Ona je ispod objave na Instagramu opisala jednu dirljivu situaciju koja se odigrala između nje i njene najbolje drugarice.

Naime, Teodoru je ispričala kako je pozvala najbolja drugarica čija ćerka je žrtva vršnjačkog nasilja a koja želi da razgovara samo sa njom.

Kristijana Ćaćić

 

Zove me drugarica i kaže kako njena ćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je drugarica o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas. Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje - napisala je Bjelica pa nastaivla:

- Kako da objasnim maloj devojčici da svet nije sačinjen od ljubavi, da nisu svi dobronamerni i da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi. Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav - dodala je ona.

Foto: PrntScrn

 

- Reći ću joj da će sve to proći, da ne krivi tu drugu decu, jer ona nemaju tu ljubav u sebi pa je ne mogu ni dati, a bez ljubavi je život tužan. Vrlo često je teško, ali je jedinstveno i moćno biti devojčica, devojka, žena - stoji u objavi.

Podsetimo, Teodora je inače ćerka naše poznate glumice Gordane Bjelice i Miroslava Lazanskog, a značajne uloge ostvarila je u mnogim domaćim serijama i filmovima. Poslednja u nizu bila je uloga u nastavku kultnog filma "Južni vetar".

KUĆE, VILE, STANOVI I GARSONJERE! Bogatstvo Gorana Bregovića procenjuje se na preko 30 miliona evra, a krš koji vozi privlači pažnju i para uši!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading