NE PLAĆA MI POZORIŠTE RAČUNE Bane Vidaković oštro o svom zanimanju i angažmanima: Kada budem imao 3.000 evra platu, tada ću se javno odreći Kursadžija
E-stock

Glumac Bane Vidaković iza sebe ima brojne zapažene uloge u filmskim i serijskim ostvarenjima. No bez obzira na sve to, on ne krije da mu je najveću popularnost doneo serijal Kursadžija, po čemu su ga, inače i mlađe populacije zapamtile. Iako mu ovo mnogi zameraju, i smatraju to njegovim promašajem, glumac je ipak drugačijeg mišljenja. 

- Glumac sam zato što sam u pozorištu napravio dobre uloge. Godinama već u Narodnom pozorištu imam po dve nove premijere u sezoni. Televizija je važna da vas upozna širi auditorijum. Nisam imao pojma o važnosti televizije dok nisam snimio „Kursadžije”. Popularnost je trajala deset godina, na moje zapanjenje - priča Vidaković. 

NE PLAĆA MI POZORIŠTE RAČUNE Bane Vidaković oštro o svom zanimanju i angažmanima: Kada budem imao 3.000 evra platu, tada ću se javno odreći Kursadžija

E-stock

 

Pre nekoliko godina Bane je izjavio kako će prestati da tezgari kad plata glumca u pozorištu bude 3.000 evra, a ovo mišljenje ni dan-danas nije promenio. 

- I dalje to tvrdim. To je bio moj odgovor na pitanje šta će prvak Narodnog pozorišta u Beogradu u „Kursadžijama”. Ne plaća mi pozorište račune. Nisam prodavao viršle, već radio svoj posao, s malo nižim kriterijumima što se tiče humora. Kad budem imao platu 3.000 evra u pozorištu, javno ću se odreći „Kursadžija”. Ne mislim ništa loše o tom formatu, jer taj program voli publika. Ne vidim više razlog za postojanje takvog programa.

Kako je trenutno angažovan na jednom projektu u kojem glumi čoveka koji je zaljubljive prirode i koji je romantičar, glumac otkriva kako stvari stoje u privatnom životu. 

- Teško pitanje za mene. Moja devojka bi sigurno rekla da nisam kao Žika (smeh). U ljubavi se dajem koliko mogu, a samo je pitanje da li je s glumcem zdravo biti. Mene nema dovoljno u mom životu, a kamoli kao partnera.

NEKAD SE STVARNO GLUPO OSEĆAM! Goca Božinovska otkrila kako reaguje kada joj Bojana traži da preuzme unuka, progovorila i o odnosu sa Rodićima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading