RAJ NA ZEMLJI Sloboda Mićalović uživa na Maldivima, a njena prirodna lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Lepa glumica Sloboda Mićalović hladne novembarske dane provodi na egzotičnoj destinaciji sa prijateljicom, a fotografije koje je podelila na svom Instagramu ostavljaju bez reči. 

Glumica pauze od snimanja tv formata "Tajne vinove loze 2", "Bilo jednom u Srbiji" iskoristila je kako bi odmorila na egzotičnoj destinaciji koju je odabrala, a to su Maldivi. 

Ona je fotografije za nezaboravnog putovanja podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu, a nestvarne plaže, pogled i uživanje Boba je opisala kao nešto nestvarno. 

 

 

Glumica je bila veoma stilizovana i kada su dani za odmor bili u pitanju, te su joj duga, bela haljina i cvet u kosi odlično pristajali, a na račun izgleda dobila je pregršt komplimenata.

- Tako prirodna, tako lepa, Šarmantna, nežna i mila naša Boba, Oličenje prirodnosti - poručili su pratioci.

Podsetimo, Slobodu u narednom periodu čeka nekoliko projekata koji će se publici predstaviti 2022. godine, a filmovi "Vreme smrti" i "Princ Rasto sprski" će biti neki od njih.

Pored uspešne glumačke karijere Mićalovićeva je i predavač na Fakultetu savremenih umetnosti, a sa kolegama je pokrenula glumačku školu za mlade pod nazivom "Prvi koraci."

BONUS VIDEO:

ZANOSNA BRINETA JE ŽENA ZVEZDE GRANDA! Za Anom muškarci lude, a ovaj poznati pevač je njen muž

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading