NAPALI JE ZBOG JAKNE! Miloš Biković otputovao sa novom devojkom u Moskvu, komentari samo pristižu!
Printscreen

Glumac Miloš Biković zbog poslovnih obaveza već dugo živi na dve adrese, u Beogradu i u Moskvi, a sada je u prestonicu Rusije odveo i svoju novu izabranicu Ivanu Malić.

Ivana je to potvrdila na svom Instagram profilu, gde je objavila fotografiju iz Moskve.

- Hladnije je nego što izgleda - napisala je Ivana, a odmah su usledili brojni komentari ispod slike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Pojedini su joj delili komplimente za dobar izgled, a bilo je i onih koji su se našalili na račun njene veze sa Bikovićem.

- Što si ukrala Bikoviću jaknu? - napisao je jedan pratilac Ivani, ali ona nije odgovorila na taj komentar.

Podsetimo, Ivana je pravnica iz Crne Gore, a Miloš Biković se sa njom prvi put u javnosti pojavio početkom ovog meseca na premijeri filma "Južni vetar 2".

BONUS VIDEO:

SNIMILA JE ČUVENU PESMU SA OGNJENOM I NESTALA! Atraktivna Natalija mamila je uzdahe, nestala je iz medija i napustila Srbiju, a evo kako danas izgleda!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Emina

26.11.2021 00:07

Vec se pise po portalima da je vara i da mu se zapravo svidja jedna plava devojka iz nase zemlje. Meni se ova devojka uopste ne dopada, deluje namazano a i varao je Barbaru i Arinu sa njom. Zato je i nastao onaj skandal sa Ukrajinkom jer se udaljio od nje.

Maja

26.11.2021 11:27

Ne znam koliko sad mozete sa sigurnoscu da tvrdite da je varao Barbaru sa njom, meni se cini da je Ivanu ostavio zbog Barbare. A moguce da ga je ova smarala dok je bio u vezi sa Arinom, pa kad je nastao onaj skandal ona mu brze bolje pritrcala da ga utesi. Izgleda da je ova bas neka laka,