NIKAD NISAM BILA NJEGOV PRIORITET, ZAVIDIM DRUGIMA! Ćerka čuvenog Voje Brajovića šokirala priznanjem, otkrila u kakvim je odnosima sa ocem!
Alo

Glumica Iskra Brajović, ćerka glumca Voje Brajovića, svojevremeno je ispričala da sa ocem nema idealan odnos.

Naime, Iskra je ocu Voji podarila unuku Ines, a sa ocem se viđa, neguje odnos, ali svojevremeno je otkrila da je to ipak daleko od savršenog.

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - rekla je pre nekoliko godina Iskra za domaće medije, a prenosi "Story".

Printscreen

 

Podsetimo, Voja Brajović oženio je najpre svoju ljubav iz detinjstva, Ljiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja je kasnije oženio koleginicu Milicu Mihajlović sa kojom ima sina, a po izjavi Iskre nju je poprilično zapostavio.

- Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje - rekla je ona.

DOK MRKA BIJE NAJTEŽU BITKU U ŽIVOTU! Ana Bekuta pokazala koliki je profesionalac, zapevala ovu pesmu u teškom periodu, Cecina ćerka sve snimila!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading