DOK MRKA BIJE NAJTEŽU BITKU U ŽIVOTU! Ana Bekuta pokazala koliki je profesionalac, zapevala ovu pesmu u teškom periodu, Cecina ćerka sve snimila! (VIDEO)
Printscreen

Poznato je da Anastasija Ražnatović voli da se provodi sa društvom i svaki slobodan trenutak koristi da izađe i okupih ih, pa je tako bilo i ovoga puta.

Naime, mlada pevačica i Cecina naslednica objavila je nekoliko video snimaka na svom Instagramu iz jednog beogradskog restorana, a na uvce joj je pevala Ana Bekuta.

Ona je uživala sa društvom koje je bilo veoma raspoloženo i snimila je svaki detalj, a u jednom trenutku joj je i Bekuta zapevala.

Podsetimo, suprug Ane Bekute, političar Milutin Mrkonjić Mrka, bije najveću bitku i trenutno je priključen na veštačka pluća i lekari ulažu sve napore da preživi. Ovo je samo još jedan dokaz koliko je Ana Bekuta veliki profesionalac jer čak i u najtežim trenucima u životu ona ima snage da zapeva i uveseljava narod jer je taj poziv odabrala davnih dana.

Emotivan video pogledaj na vrhu teksta.

POVLAČI SE IZ GLUME! Šok odluka poznate glumice nakon borbe sa korona virusom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Сараџогла

25.11.2021 21:15

@Kizo - Мрка има венчану супругу а Ана му је ,,партнерка''.Такве комуњаре не знају шта је морал.А од бога је већ кажњен а не односи се на то што је у болници.