PROGOVORILA O OCU Iva Štrljić za Alo!NASLOVNU pričala o teškim trenucima, pa priznala: Želim Oskara!
Kristijana Ćaćić

Jedna od trenutno najpopularnijih domaćih glumica Iva Štrljić koju gledamo u najgledanijoj igranoj TV seriji „Igra sudbine“ u maestralnom liku Dijane Erski, gostovala je u emisiji „Alo! naslovna“. Ona je otkrila koji su je naslovi u dosadašnjoj karijeri najviše zaboleli, ali i koje nikada o sebi nije pročitala, a volela bi.

U najgledanijoj seriji „Igra sudbine“ ljudi su se vezali za lik Dijane Erski. Кoliko si se ti vezala za lik koji tumačiš, imate li sličnosti ti i popularna  modna kreatorka?

- Obožavam Dijanu i mislim da se ta ljubav vidi i u mojoj interpretaciji. Poklonila sam joj svoj nezaustavljivi temperament pošto sam po prirodi vesela, sa snažnom energijom međutim, ono gde smo sasvim različite jeste način ponašanja. Dijana nikada ne čuva tajne, ja ih čuvam, Dijana nema mere i uvek preteruje, dok je mera ono što mene opisuje. Dijana priča o drugima, ogovara, što ja ne radim nikad i sklanjam se kada neko počne u mom prisustvu to da radi.

PROGOVORILA O OCU Iva Štrljić za Alo!NASLOVNU pričala o teškim trenucima, pa priznala: Želim Oskara!

Kristijana Ćaćić

 

 

Iako si uvek nasmejana i pozitivna, o svom odnosu sa ocem i porodičnoj priči retko govoriš. Koliko ti je bilo teško da gradiš karijeru bez oslanjanja na to što ti je otac poznati glumac?

- Sve što sam uradila, uradila sam potpuno sama. Osećala sam u nekim fazama života da mi je ta činjenica vezivanja za prezime čak i teg, ono što mi je otežavalo jednostavniji put ka uspehu. Nisam imala nikakve olakšice, nisam se oslanjala ni na koga, nije mi tata pojednostavljivao proces dobijanja uloga. Uostalom, moji roditelji su razvedeni, moj tata ne živi ovde i sigurno mi je uvek bilo komplikovanije nego nekome ko ima drugačiju priču. Moja je svakako specifična, ali me je naučila da budem ozbiljan borac u životu na šta mogu da budem ponosna jer nikada nije bilo lako. Svakako, to moram da naglasim, uvek je to tako sa tatama i ćerkama - ma koliko bili daleko, ne postoje kilometri koji mogu da umanje ljubav.

Da li misliš da bi lakše prolazila da je bilo drugačije?

- Sigurno bih imala nežniji put do uspeha da je on bio tu uz mene, verovatno bih u nekom pozorištu dobila stalno zaposlenje, bila bih spokojnija, ali vi biste u tom slučaju sada ovde razgovarali sa nekom drugačijom ženom, sa onom koja se manje borila, koju je manje bolelo, a ja duboko verujem u to da naš život čini sadržaj našeg bića, da nas formira, a što je trud raskošniji, zanimljivija ste i osoba.

BONUS VIDEO:

MILICA POKAZALA GRUDI Dabovićka zapalila internet kad se pojavila bez brusa, a onda sevnula i guza!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

22.11.2021 13:26

Sav respekt ali promjeni frizuru jer ti ta ne prilici kao neka frajla si od osamdesetih.