VEŠTO SE SKRIVALA, A SADA JE ODLUČILA DA SE OGLASI Nakon velikog gubitka Jelena Gavrilović konačno pronašla mir i sreću!
Foto: Printscreen/instagram

Popularna glumica Jelena Gavrilović pre više od mesec dana suočila se sa neopisivim bolom kada je ostala bez oca. Glumica se trudila da privatan život sačuva od radoznalih novinara, te je svoju tugu nosila u sebi, trudeći se da istu prebrodi, bez emotivnih poruka koje će deliti sa javnošču.

Nakon četrdeset dana, odlučila je da se oglasi na svom Instagram profilu, pa je glumica poslala jaku poruku, te je svima jasno stavila do znanja kako se oseća.

 

 

- Prošlo je 40 dana od kada tate više nema… Duša je našla svoj mir… Prošlo je više dana i godina od kada nema mnogih divnih ljudi, kolega, prijatelja koje sam volela… na kraju dana.. život ostaje nama da da ga živimo… ono što sam naučila od svog oca jeste da šta god radila .. stojim dostojanstveno i da mogu uvek svakoga, a najpre sebe da pogledam u oči!( sa osmehom) Ja sam srećna - napisala je glumica ispod neobične fotografije. 

Ono što je sigurno jeste činjenica da je Jelena u sebi vodila veliku bitku, kako sa tugom i bolom, tako i sa činjenicom da njenog voljenog tate, najvećeg životnog oslonca više nema, ali čini se da je konačno pronašla mir, te da će nastaviti sa svojim životom, srećna.

BONUS VIDEO:

OD BRENE KRIJE NOVU VEZU! Viktor Živojinović šutnuo Sandru i bacio oko na ovu poznatu pevačicu, viđeni zajedno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading