NAKON ŠTO JE OTKRIVENO DA SU ZAJEDNO! Potez nove devojke Miloša Bikovića zaintrigirao mnoge, ovo definitivno niko nije očekivao da će uraditi!
Ataimages

Glumac Miloš Biković predstavio je svoju novu devojku Ivanu Malić na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje".

Crnogorka je odmah zaintrigirala javnost, a sada su isplivale tvrdnje kako ona briše svoje fotografije sa Instagrama nakon što je javno ozvaničila vezu sa popularnim glumcem.

Naime, fanovi našeg glumca primetili su da se broj Ivaninih fotografija smanjio sa 346 na 264 fotografije. Takođe, ono što su oni uočili jeste da Malićeva navodno briše samo one fotke na kojima izgleda "neozbiljno", tačnije selfije i one u "slobodnijim izdanjima".

NAKON ŠTO JE OTKRIVENO DA SU ZAJEDNO! Potez nove devojke Miloša Bikovića zaintrigirao mnoge, ovo definitivno niko nije očekivao da će uraditi!

Printscreen

 

- Biković Ivanu nije pratio na Instagramu dok se nisu pojavili zajedno u javnosti, ali je ona objavila masku sa inicijalima MB na zglobu, lokaciju na kojoj je on snimao film, kornjaču koja je bila i na profilu Miloša Bikovića, njene objave obuhvatale su i Bikovićevu jaknu, kao i unutrašnjost njegovog stana i sve to dok je njen profil bio javan na društvenoj mreži - kaže izvor.

Ipak, kako navodi izvor, stvari su se promenile nakon što je par ozvaničio vezu pojavljivanjem na premijeri filma "Južni vetar 2".

- Kada je šira javnost čula za njih ona je povukla sve objave kojima je aludirala na to da je u vezi sa poznatim glumcem. Pa čak i sopstvene fotografije, one provokativnije, gde pozira u kupaćim kostimima u izazovnim pozama. Uklonila je uklonila oko 50 fotografija. Nije mi jasno zašto ima potrebu da briše svoju prošlost sa društvenih mreža - kaže izvor.

BRANISLAV OBJAVIO PREPISKU SA DANIJELOM! Lečić obelodanio šta mu je koleginica pisala: Ne spominji nikome da sam došla u Beograd!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading