TAJ SVET ME JAKO ZANIMA! Miloš Biković progovorio o optužbama da propagira kriminal, a glumac nije mogao ovo da sakrije od javnosti
Alo

Beogradska publika konačno je dočekala da pogleda film "Južni vetar: Ubrzanje". Pošto su prvi deo filma i serija obarali sve rekorde gledanosti širom regiona, publika je sa nestrpljenjem čekala nastavak priče o Petru Marašu

Naime, Milošem Bikovićem je razgovarao o raznim temama na premijeri, a dotakao se i optužbi da promoviše i veliča kriminal. 

- Mi ovim filmom naš projekat "Južni vetar" privodimo zenitu tako da je ovaj svet prikazan sa jedne bezbedne distance. Gledaoci mogu da u ovom filmu vide da svet koji nas je uvek privlačio, a to je onaj svet prikazan u filmovima "Kum", "Lice sa ožiljkom" "Vrelina", serija "Sopranovi" nije idealan. Mi te filmove volimo da gledamo jer prikazuju svet kojem ne želimo da pripadamo, ali nas intrigira. Ovaj projekat kad dođe do kraja zaokružiće sva pitanja pa i na ono da li je ovde reč o promociji kriminala - rekao je Miloš iskreno.


Pošto si prošle nedelje bii domaćin Džoniju Depu da li postoji mogućnost da glumite u istom filmu?     

To nije isključeno, ali trenutno ne postoji projekat koji bi to omogućio.

NEKIMA JE PISALA I ZA DŽABE! Laća smogao snage i progovorio o Marininoj svesci dužnika sa estrade, a na jednu stvar je posebno obratio pažnju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading