PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA Mirka Vasiljević otkrila kako je protekao porođaj, a evo zašto je ćerki dala ime Anika!
Printscreen

Početkom oktobra, znači manje od mesec dana, glumica Mirka Vasiljević rodila je četvrto dete i zbog epidemiološke situacije, porodila se na Kipru.

Glumica je otkrila kako je protekao porođaj.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dobro sam, deca su u školi, beba je sa mnom sada a Vujadin je na treningu. Bogu hvala, porođaj je protekao kako treba, beba je izabrala da se rodi na veliki praznik. Doktori su u šali govorili da treba da damo neko ime sa Kipra. Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je bilo. Vujadin je bio na treningu kad je sve krenulo, ja sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao kući i odvezao me do bolnice. Za 20 minuta sam se porodila, duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj. Sve se nekako poklopilo - rekla je Mirka.

Mirka je objasnila kako je došlo do toga da ćerku nazovu Anika.

- Mi smo malo ovaj put zakazali sa imenom, nismo se puno bavili time, bili smo u fazonu da ima vremena. Tek kad smo shvatili da sam pred porođajem, tad smo upitali decu kako bi oni želeli da se zove, i bili su složni da to bude Anika. To ime ima i značenje, neustrašiva i hrabra - objasnila je glumica.

Glumica je najavila da planiraju da se vrate porodično sa Kipra najkasnije u decembru.

SARA RELJIĆ PROGOVORILA O SKANDALU SA VALENTINOM PETROVIĆ: Podržavam odluku da se povuče sa takmičenja!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading