Željko i Saša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dobro je poznato da je sujeta jedna od glavnih karakteristika ljudi koji se bave javnim poslom. Sasvim je opravdano kada se pojavi između pevačica, glumaca, reditelja, manekena, advokata, novinara i lekara koji nisu u rodbinskim, već samo kolegijalnim i profesionalnim odnosima, ali kada se ova osobina nađe između dva rođena brata, onda tu s jednim od njih nešto nije kako treba.

ODRIČE SE FAMILIJE Joksimović mlađi se sa nesvakidašnjom željom obratio redakciji Alo! Saša: Neću da budem Željkov bata!

Foto: Ataimages

 

Ne bismo ni znali da je glumac Saša Joksimović ljubomoran na svog starijeg brata Željka i do te mere zapostavljen od predstavnika sedme sile da se redakciji Alo! nije obratio porukom na Instagramu: „Poštovani, ukoliko nastavite da me oslovljavate sa ’brat Željka’ nemojte više objavljivati moje postove i moje obraćanje javnosti. Bez uvrede. Srdačno. Dobro zdravlje želim, Saša Joksimović”.

ODRIČE SE FAMILIJE Joksimović mlađi se sa nesvakidašnjom željom obratio redakciji Alo! Saša: Neću da budem Željkov bata!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Poštovani Saša Joksimoviću, kada mi pišemo o nekome obavezno uz ime i prezime stavimo i odrednice po kojima je ta osoba poznata najširoj čitalačkoj publici. Tako, na primer, uz Cecu Ražnatović i Lepu Brenu ide odrednica folk-divа, uz Zdravka Čolića najveća muška muzička zvezda svih vremena, uz Natašu Bekvalac fam fatal i pop zvezda, uz ime Željka Joksimovića napišemo muzičar, pop zvezda i producent, pa sasvim logično uz vaše stavimo da ste njegov rođeni brat. Kako i sami kažete „bez uvrede“, mi naravno znamo da ste vi po vokaciji glumac, ali smatramo da niste postigli takav uspeh da biste u medijima egzistirali samostalno, samo zahvaljujući svom ličnom uspehu. Ljudima je jako interesantno što ste vi mlađi brat Željka Joksimovića, pa ova činjenica ne bi trebalo da vas frustrira i vređa, već da vam prija.

ODRIČE SE FAMILIJE Joksimović mlađi se sa nesvakidašnjom željom obratio redakciji Alo! Saša: Neću da budem Željkov bata!

Vladimir Marković

 

 

Ej, pa vi ste brat Željka Joksimovića! Treba li mi da vas podsećamo na sve njegove uspehe i značaj koji ima kao muzičar i pop pevač?! Zvezde se na medijskom nebu Srbije dele u nekoliko kategorija, recimo na A, B i C. Vaš brat Željko je stariji i pripada kategoriji A.  

Mi ćemo ispuniti vašu želju i nećemo pisati o vama, niti ćemo prenositi vaše postove i obraćanja javnosti, ali ne želimo da zamišljamo kako će se osećati vaša mama kada u novinama pročita ovaj tekst i poruku u kojoj otvoreno navodite da nećete da budete brat svog rođenog brata? Pa gde to ima, brate Željka Josimovića?!

Saša

Foto: Ataimages

 

 

 Sporedne uloge i voditeljstvo

Glumac Saša Joksimović glumom se profesionalno bavi od 2004. Ruku na srce, u proteklih 17 godina igrao je u projektima koji su uglavnom bili vezani za Željka Joksimovića, kao i u spotu za pesmu „Crnokosa“, ne smemo da napišemo njegovog brata, tek tamo gde je Željko pisao muziku, Saša je i glumio.

Gledali smo ga u ostvarenjima Zdravka Šotre, a ovih dana i u filmu „Toma“. Posebno je interesantno da Saša do sada nije odigrao nijednu glavnu ulogu. Tako je Saša kao glumac odigrao role: Klarin klijent, Vojin šegrt, zatvorski lekar, pisar, doktor... Publika ne pamti, ali mi pamtimo da je Saša neuspešno bio i voditelj u Grand produkciji, kada je tokom 2015. vodio „Fantastik šou“. Sve u svemu, najpoznatiji je i najuspešniji kao rođeni brat Željka Joksimovića.

BONUS VIDEO:

BRENA I BOBA NA SUDU! Novac preči od kumstva! Saradnik sa kojim su se okumili ih sada tužio i traži ogromu svotu novca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zlata

25.10.2021 09:15

Ovaj brat Zeljka Joksimovica ima veliki problem u svojoj glavi,ali treba da shvati da bi se pisalo o njemu kao sto pisu o Zeljku treba da bude dobar glumac.Takvih kao sto je on ima u svakom pozoristu,nista posebno

Klik-Klak

25.10.2021 12:29

Pa da znas da glumis lako bi te zvali tvojim imenom, ali posto ne znas onda si Zeljkov brat.