BOG NIJE MOGAO DA NAM POŠALJE BOLJEG ASISTENTA! Poznata voditeljka otvorila dušu i ispričala sve o ljubavi, životu i deci!
Alo

Za Tamaru Grujić slobodno možemo da kažemo da je ne samo omiljena televizijska voditeljka, već i javna ličnost. Bezrezervnu naklonost Srbije odavno je zaslužila predanim humanitarnim radom, a sa svojom ekipom „skućila“ je na desetine socijalno ugroženih porodica.

 

 

Na tom važnom zadatku Tamara ima punu podršku supruga Vuka Đokovića, koji je na čelu produkcionog tima. ĆerkaLenka, pod budnim okom jazavičara Milice, prati ih na terenu od petog meseca života.

Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana ‒ izjavila je Tamara za gorepomenuti magazin dodajući da su suprug i ona dugo čekali da postanu roditelji da bi poželeli da ćerku nekome ostave.

Neka još malo poraste, pa će i to biti uobičajeno, da ostane nekoliko dana kod tetki ili babe i dede.

Vuk i ja smo svetle puti i plavih očiju, pa mogu da se tešim da liči i na mene, ali, da se ne lažemo, ista je tata ‒ priznala nam je. Često pominjani Vuk, iako važan deo Tamarinih radnih akcija, nikada nije želeo da se eksponira u javnosti.

Ne krijem muža. On je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak. Uvek želim da pomognem više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i osoba koja svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova ‒ izjavila je jednom prilikom Tamara o čoveku svog života, kome se na večnu ljubav zaklela na Gibraltaru.

SLAVLJE U PORODICI TRAJKOVIĆ Đani uskoro postaje deda, a evo kog pola je beba!

BONUS VIDEO:

‒ Ja sam pravi „štreber“, on je „kampanjac“. Ja sam radoholik, on malo voli da „hvata krivine“. Ne krijem da je trebalo vremena da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo, baš kao i našu ljubav.

Komentari (0)

Loading