NAŠ GLUMAC SLAVI 15 GODINA BRAKA! Supruga mu je svetski poznata manekenka koja izgledom mami uzdahe gde god se pojavi! (FOTO)
Printscreen

Glumac Bane Tomašević Jelena Ivanović slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka.

Proslavljena manekenka i glumac obeležili su 15 godina skladnog braka na neobičan način. Pošto trenutno ne borave na istom mestu, par je slavio onlajn, a taj svakako emotivni trenutak, Bane je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Danas slavimo ovako. Petnaest godina braka. Daleko je Rusija - napisao je na svom storiju glumac, a zatim objacio i nekoliko zajedničkih fotografija.

- Ljubavi moja, tek smo počeli da ostvarujemo snove, a ima ih još mnogo! Neka i ostale godine budu srećne kao i ovih 15. Želim da cifre zamene mesta i da nikada ne prestanu da se vrte - otkrio je on, pa i mnoge oduševio.

Jelena koja je nekada bila jedan od najuspešnijih svetskih modela, kao i muza Žana Pola Gotjea, podelila je niz njihovih zajedničkih fotografija.

- 15 godina ljubavi - stoji u opisu fotografije.

NJEGOVI RODITELJI SU STREPELI ZBOG OVOG POROKA! Saša Kovačević otvorio dušu i otkrio mračne tajne sa početka svoje karijere

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading