OVE GODINE SE NADAM DETETU! Marko Živić je imao samo jednu želju koja mu se nikada nije ispunila, a suze će vam same krenuti kada ovo pročitate
Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Marko Živić umro je danas u 49. godini života, nakon teške borbe sa korona virusom.

On je govoreći u jednoj emisiji otkrio šta smatra svojim najvećim uspehom, a nadao se i da će se ostvariti u ulozi oca.

Foto: Alo!

 

- Ima fora što je moj najveći uspeh možda. Nadam se da će ove godine biti i ta deca. Ja sam neko ko ne razmišlja o rođendanima, niti ja čestitam drugima, niti tugujem ako meni ne čestitaju. I ja odlučim. Ček četvrti četvrti punim 44. I odlučim, bio bi red da sakupim sve prijatelje, samo muškarce. Strogo. I napravim u restoranu u Skadarliji. Pozovem svoje prijatelje od kojih su samo dva glumca. Ja sam autističan po tom pitanju. I skupi se tu 30 momaka. Sedim na čelu stola i pogledam i vidim da su tu ljudi od kojih neke znam 40 godina, a neke 15. i ja kažem sebi: "Marko, koliko si ti srećan čovek". I samo sam im rekao: "Hvala vam što ste me trpeli sve ove godine" - rekao je on.

Podsetimo, Živić je preminuo nakon teške borbe sa korona virusom. Marko Živić je poslednje dane proveo u bolnici, na respiratoru, a ovo je bio drugi put da je hospitalizovan zbog korona virusa.

GODINAMA SE BORIO SA OPAKOM BOLEŠĆU Od ovoga je bolovao Marko Živić, a zbog toga ga je i korona lakše savladala!

 

 

Komentari (0)

Loading