GLUMAC JE U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Otkrivamo zbog čega se Marku Živiću zdravlje naglo pogoršalo!
Alo

Taman kad smo pomislili da je najteži period u životu glumca Marka Živića u borbi s koronavirusom iza njega jer se na momente njegovo zdravstveno stanje činilo boljim, on je pre dva dana ponovo vraćen na mehaničko disanje. Kako smo ekskluzivno saznali od izvora bliskog poznatom glumcu, Živić ima obostranu upalu pluća, ali i bakterijsku infekciju koja mu trenutno ugrožava život.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - ispričao je za Alo! izvor blizak Živiću.

Kako nam je još rekao, on je prebačen u A blok intenzivne nege gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju.

- Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze - istakao je izvor za Alo!.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Marko Živić se već tri nedelje nalazi u KBC „Dr Dragiša Mišović“, gde vodi najvažniju životnu bitku, a o čemu je Alo! prvi pisao. Nakon dve nedelje činilo se da situacija ide nabolje zbog čega je skinut s mehaničkog disanja, međutim, ali mu se pre dva dana stanje znatno pogoršalo i vraćen je na respirator.

Marko Živić važi za jednu od najpozitivnijih javnih ličnosti. On je u nekoliko navrata pričao o borbi s kancerom jednjaka i želuca, koju je vodio sa samo 36 godina.

- Optimista sam. To mi je mnogo pomoglo u lečenju. Stalno sam pravio pozitivnu atmosferu na odeljenju. Vikao sam im: „Ajmo svi u šetnju“. Neki su u početku mislili da sam lud, a onda su shvatili da time što dižem sebe pomažem i njima - ispričao je svojevremeno glumac.

TUŽILA GA JE ZBOG ALIMENTACIJE! Neočekivani obrt u slučaju Emine i Mustafe, pevačicin bivši muž dostavio sudu šokantne dokaze koji joj ne idu u prilog?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading