MARKO ŽIVIĆ PONOVO NA RESPIRATORU! Poznati srpski glumac u teškom zdravstvenom stanju
Foto: ATA Images

Živić je već tri nedelje na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju:

- Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život - kaže za Informer jedan od Markovih prijatelja.

Inače, Živić je nakon pozitivnog PCR testa primljen u bolnicu, dobio je adekvatnu terapiju, na koju je dobro reagovao. Na lični zahtev pušten je na kućno lečenje, međutim, kako je koronavirus nepredvidiv, njegovo zdravstveno stanje se preko noći pogoršalo, pa je ponovo primljen u bolnicu.

KRVAVA NOĆ ZA SRPSKU ESTRADU! Ivan Marinković Izboden makazama, potukli se Darko Lazić i Barbara, modelsica završila u Lazi!

Komentari (0)

Loading