DOBILA JE KORONU U 9. MESECU TRUDNOĆE Srpska glumica otkriva kako se oseća, a evo šta kaže o ocu deteta kog krije od javnosti!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Marija Petronijević dobila je koronu u devetom mesecu trudnoće, a s prvim simptomima odmah se javila doktoru. Budući da se prethodno vakcinisala i revakcinisala lekari imaju isključivo pozitivne prognoze, a i glumica i njena porodica nadaju se najboljem.

Glumica za sada nema jačih tegoba, što je dobar znak, a simptomi su joj zapušen nos, kašalj, peckanje u očima, malaksalost i odsustvo čula ukusa i mirisa, ali krvna slika joj je dobra.

Printscreen

 

- Čim sam osetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam želela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno lečenje u samoizolaciju. Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Lekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vreme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidljiva - kazala je Marija za "Story", koja je dugo od medija čuvala informaciju da je u blagoslovenom stanju, kao i da se udala. Ni sada na temu braka nije želela mnogo da govori, a o ocu svog deteta kazala je samo jedno.

- Nisam se izjašnjavala po tom pitanju i još uvek neću - poručila je.

Podsetimo, Marija već godinama živi u rodnom selu Visibabe, gde se posvetila poljoprivredi.

STOPIRA SE SNIMANJE SERIJE IGRA SUDBINE!? Mora da se menja i scenario zbog ove glumice, a razlog je pretužan!?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading