ZBOG BOLESTI MARKA ŽIVIĆA PREKINUT FESTIVAL Istaknuti glumac trebalo je da se pojavi u predstavi, a evo kakvo mu je stanje sada!
Foto: Youtube/Printscreen

Glumac se već tri dana nalazi na respiratoru, a kako saznajemo, stanje mu je još uvek nepromenjeno.

Alo

 

 

Sve Markove predstave su otkazane, a poslednja u nizu je "Čekajući Godoa" koju je trebalo da izvede 29. septembra u "Narodnom pozorištu" u Mostaru.

Marko je trebalo predstavu da izvede na Međunarodnom festivalu komedije "Mostarska liska" koji je završen ranije zbog njegove bolesti:

- Predstava „Čekajući Godoa“ autora Semjuela Beketa, u režiji Vladimira Popadića, nastala u produkciji Kruševačkog pozorišta otkazana je zbog bolesti glumca. Zbog navedenog, festival će završiti dan ranije, te će dodjela nagrada i koncert Divanhane u čast nagrađenih biti održan 29.09. sa početkom u 20 sati - pisalo je na zvaničnoj Instagram stranici "Narodnog pozorišta" u Mostaru.

Podsetimo, Živić je pre desetak dana primljen u Kliničko- bolnički centar gde se i dalje nalazi, a usled pogoršanog zdravstvenog stanja i respiratornih problema, glumac je intubiran i priključen na respirator, što je za Alo! potvrdio izvor:

- Marko je i dalje na B odeljenju intenzivne nege, priključen je na respirator, ima lošu kliničku sliku- rekao je za Alo! izvor, i dodao:

Foto: ATA Images

 

 

- Kritično je, još uvek je životno ugrožen. Nalazi se pod konstantnim nadzorom lekara, rano je davati prognoze - objasnio je izvor na kraju.

BONUS VIDEO:

NADA ODRALA IBRAHIMOVIĆA Pevačica uzela brdo para da zapeva Zlatanu "Jutro je", ovoliko je zaradila!

Komentari (1)

Loading