MARKO, IZDRŽI! Poznati glumac se bori za život na respiratoru u Mišoviću, Živić juče bio za nijansu bolje
Alo

Kako je Alo! ekskluzivno juče objavio, Živić je po drugi put hospitalizovan nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Prethodno je bio primljen u bolnicu i otpušten na lični zahtev kada je terapija počela da daje efekat. Uskoro, međutim, pojavili su se veliki respiratorni problemi, pa je morao da se vrati u bolničku postelju.

NADAMO SE NAJBOLJEM

- Marko je i dalje na B odeljenju intenzivne nege, priključen je na respirator, ima lošu kliničku sliku - rekao je izvor Alo! i dodao:

- Kritično je, još je životno ugrožen, ali je registrovano minimalno poboljšanje. Klinička slika je teška. Nalazi se pod konstantnim nadzorom lekara, rano je davati prognoze.

Jedan od Živićevih prijatelja kaže da informacije dobija preko ljudi koji su Marku najbliži. Poslednja vest je da mu se stanje za nijansu popravilo. Ipak, kako kaže, lekari neprestano ponavljaju da ne mogu dati nikakve prognoze.

Glumac Ivan Tomić, Markov prijatelj, za Alo! kaže da misli da je Živić vakcinisan, ali da nije siguran da li je zaista tako.

- Znao sam da ima kovid, rekao mi je još kada je išao u kovid bolnicu. Molim se za njegovo zdravlje, nadam se najboljem. On se bori sada s opakim virusom, to je nepredvidivo. Koliko sam čuo, jako je loše, međutim, on je borac, nadam se da će i ovo prebroditi - rekao nam je Tomić.

UVEK POZITIVAN

MARKO, IZDRŽI! Poznati glumac se bori za život na respiratoru u Mišoviću, Živić juče bio za nijansu bolje

Alo

 

Kako je Alo! pisao, Marko Živić važi za jednu od najpozitivnijih javnih ličnosti. Uvek je ljubazan prema kolegama i novinarima, vedar, nasmejan i spreman za šalu. Te osobine nije izgubio ni tokom teške borbe koju je vodio sa kancerom jednjaka i želuca pre 13 godina. Glumac je u nekoliko navrata isticao da je bolest otkrio slučajno na rutinskoj kontroli.

- Optimista sam. To mi je mnogo pomoglo u lečenju. Stalno sam pravio pozitivnu atmosferu - govorio je o lečenju koje je uspešno završeno nakon operativnog zahvata.

Kako su Živićevim prijateljima rekli lekari, baš to što je vodio bitku sa tako teškom bolešću trajno je narušilo njegov imunitet. Moguće je, kako kažu, da je i zbog toga teško podneo infekciju kovidom 19.

Goncić: Da izađe kao pobednik

Živićev kolega Svetislav Bule Goncić, koji je i sam bio hospitalizovan zbog korone, kaže za Alo! da je bio u šoku kada je čuo da je Marko u bolnici u teškom stanju.

- Ne znam detalje, planiram da pozovem njemu bliske osobe da se raspitam kakvo mu je trenutno stanje. Nadam se da će se uskoro oporaviti i izaći iz ovoga kao pobednik.

Korona među glumcima

PREBOLELI

Goran Sultanović

Milan Marić

Žarko Laušević

Irfan Mensur

Nenad Okanović

Nenad Jezdić

UMRLI

Vlasta Velisavljević

Nenad Nenadović

Milan Gutović

Ivan Bekjarev

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading