SAHRANA IVANA TASOVCA Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao na Novo groblje da se oprosti od umetnika!
Foto: Alo/ilustracija

Među prvima na Novo groblje stigao je i Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Foto: Alo.rs

 

 

Porodica, prijatelji i poznanici počeli su da se opraštaju od Tasovca na Novom groblju, gde su se u kapeli okupili njegovi najbliži.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

Ivan Tasovac biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u 14 časova. 

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

 

Tasovac je bio direktor Beogradske filharmonije od 23. marta 2001-2013. godine. Početkom 2014. na konkursu za novog direktora jednoglasno je izabran kao najbolji kandidat za ovu poziciju.

Nakon obavljanja funkcije ministra kulture i informisanja Republike Srbije od 2013. do avgusta 2016. godine, Vlada Republike Srbije ponovo je imenovala Tasovca za direktora Beogradske filharmonije, 24. januara, 2017. godine.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

Vest o iznenadnoj smrti Ivana Tasovca šokirala je Srbiju. Tasovac je prošle godine postao otac, a njegova 19 godina mlađa supruga Marija, nakon tužnih vesti, objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Takođe, Tasovac ima i starijeg sina kog je dobio sa nekadašnjom nevenčanom suprugom.

Podsetimo, Tasovac je imao težak zdravstveni problem pre tri godine, kada mu je otkriven tumor na kičmi. Tada je komplikovana operacija sprovedena sa uspehom, a supruga Marija je bila uz njega tokom teškog perioda oporavka.

BONUS VIDEO:

MARKO ŽIVIĆ U TEŠKOM STANJU Glumac priključen na respirator, vodi borbu za život! Svi detalji njegovog zdravstvenog stanja

Komentari (0)

Loading