MISLITE KAO ŠERLOK HOLMS Knjiga koja podstiče decu da nauče kako da misle i razmišljaju
Vulkan promo

Edicija Mislite kao donosi novi naslov - Mislite kao Šerlok Holms, uz koji će deca naučiti zanimljive činjenice o najpoznatijem književnom detektivu Šerloku Holmsu. U knjizi se nalaze i aktivnosti različitog tipa kojima se razvijaju kognitivne veštine, pospešuje se kreativnost i podstiču na stalnu zapitanost i radoznalost. Knjiga je namenjena deci uzrasta od 7 do 9 godina.

Mališani, upustite se u detektivsku avanturu koja počinje u Ulici Bejker kod broja 221B i budite desna ruka Šerloku Holmsu dok rešava slučajeve koji su za druge nerešivi. Analizirajući avanture slavnog detektiva, saznaćete kako funkcioniše njegov um i odakle potiče njegova genijalnost, a kroz specifičan način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma. Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga Mislite kao Šerlok Holms je put kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih ćete otkriti kako da vežbate svoj um za istraživanje, logiku, naučnu metodu, za strast i motivaciju, a sve to prateći jednog od najbriljantnijih detektiva svih vremena.


Ediciju Mislite kao čine naslovi uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči i Albert Ajnštajn, ali i fikcionalni junak Šerlok Holms. Knjige možete kupiti putem sajta vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.

NATAŠA BEKVALAC IMALA UDES Na njen auto naleteo kamion!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading