ULOGU BRUNERA ODIGRAO JE MAESTRALNO Nenad Nenadović imao je karijeru vrednu divljenja, a ove detalje iz njegovog života sigurno niste znali
Alo

Naš poznati glumac Nenad Nenadović umro je u 57. godini od posledica koronavirusa. Idol našeg detinjstva imao je pomalo nesrećne inicijale, ali svima nam je ostao u lepim uspomenama.

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore". U seriji "Igra sudbine", koju pratimo na malim ekranima, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Kao klinac se pojavjivao u kraljevskim serijama "Vaga za tačno merenje" i "Priče iz radionice", što kasnije kao izuzetno harizmatičan voditelj dečjeg programa.

ULOGU BRUNERA ODIGRAO JE MAESTRALNO Nenad Nenadović imao je karijeru vrednu divljenja, a ove detalje iz njegovog života sigurno niste znali

Printscreen

 

Ko bi zaboravio emisiju "Zooteka" kad se Nenadović igra sa klincima "na slovo, na slovo", a onda kada pogode životinju pojavi se Aca Zooteka i ispriča sve žive detalje o pomenutoj vrsti... Niko nije znao kad je tačan termin te emisije, al' kad god naletiš moralo se pogledati.

Nenad je držao prilično uspečnu školu glume. Takođe je bio prilično aktivan i u pozorištu.

Stalni član pozorišta je "Boško Buha". Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura".

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

GLUMAC JE NEDAVNO HOSPITALIZOVAN! Evo od čega je preminuo Nenad Nenadović

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading