BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO JE BLIZANCE U 76. GODINI ŽIVOTA To je njegova nova porodica
Foto: Youtube/Printscreen

Serija "Jovanka Broz i tajne službe" počela je sa emitovanjem sinoć na RTS-u, a glavnu ulogu tumači Snežana Savić (68), koja je na samom početku oduševila publiku.

Snežana je dobro poznata javnosti, a mnoge njene uloge ostavile su traga. Njen privatni život s vremena na vreme bio je u žiži interesovanja javnog mnjenja.

BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO JE BLIZANCE U 76. GODINI ŽIVOTA To je njegova nova porodica

Printscreen

 

 

Savićeva sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (84) nekoliko godina je bila u braku, u kom su dobili ćerku Anitu. Nakon što su se razveli, Lazić je ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, dok je Snežana prokomentarisala njihove porodične odnose.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom -  rekla  je Snežana.

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - dodala je nedavno.

Podsetimo, Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se na kraju i ostvarilo.

SLOBA SE NE ODVAJA OD MAJKE Radanović otišao u Zrenjanjanin i ne napušta kuću!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading