ANĐELE MOJ, VRIŠTI MI SE NA SAV GLAS! Poznati pevač slomljen nakon smrti Marine Tucaković, njegove reči slamaju i najtvrđa srca (FOTO)
E-stock

Hitmejkerka MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a brojne poznate ličnosti ne mogu i dalje da dođu sebi.

Srpski muzičar, kantautor i pevač pop muzike Danijel Pavlović, inače brat Marije Šerifović, objavio je na svom Instagram profilu niz fotografija i oprostio se rečima koje kidaju dušu.

Divo moja, lutko moja,anđele moj, sunce moje, život si mi ulepšala. Je l moguće da ja više nikada neću moći da te pitam nešto, da ti nešto kažem? Da dođem do tebe da odemo u tržni centar, da kupimo krilca i izađemo na terasu da klopamo? Kako to, je li to uopšte moguće? - napisao je on.

- Je l se sećaš našeg Kopaonika na koji sam te naložio da idemo, iako si htela Zlatibor? "Cveto, šta ćemo na Zlatiboru da radimo, na Kopu imamo gde da se munjimo, vidi kolike krpe imaš, gde ćeš to da nosiš"? I onda smo po celi dan sedeli u kafiću, ti, Laća i ja. I onda u pauzama odlazili da nastaviš sa šopingom, pa onda na musaku - poručio je na svom Instgramu i otkrio koju njenu rečenicu pamti:

- Jedan od najlepših i najtežih životnih saveta koje si mi dala je: "Ma uvek sam iznad situacije, neka me pljuju, neka pričaju šta žele, nikada neću da se spustim na taj nivo, ne pogađa me, samo se nasmejem, uvek sam iznad toga". Mnogo si me naučila, nedostaješ mi previše, a tek ćeš. Vraćaj nam se Cveto, pretužno je bez tebe.

- Izlazi više iz te bolnice vrišti mi se na sav glas. Nedostaješ nam, volim te najviše anđele moj, srce i dušo moja. Ti si neko ko je čudom Božjim izlazio iz svih životnih bitki kao feniks iz pepela. Od tebe svi treba da učimo kako se život voli, hvala ti na svemu što si me naučila - pisao je Danijel.

POKAZALA SPISAK, SVI OSTALI U ŠOKU! Indira Radić objavila listu pesama koje je Marina napisala za nju, broj će vas šokirati!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading