ČUVENI VODITELJ NIJE IZDRŽAO! Evo od čega je preminuo Minja Subota
Dejan Briza

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini života, nakon borbe sa teškom bolešću.

Čuveni televizijski voditelj bio je smešten na Odeljenje pulmologije zbog bolesti pluća sa kojom se borio već duže vreme.

Vest da je preminio objavio je i Goran Vesić.

Naš Minja uz koga smo svi rasli. Minja koji nas je pesmom učio da budemo dobri ljudi i da razumemo svet. Minja koji je uvek bio vedar i nasmejan i kada se borio sa teškom, podmuklom i opakom bolešću. Kad bi neko pomenuo Minju Subotu svi, stariji ili mlađi Beograđani, odmah pomisle na “Muzički tobogan”, emisiju detinjstva svakoga od nas. Minja je obeležio uspešne decenije tadašnje Televizije Beograd. Bio je inženjer elektrotehnike. Bio je uspešan muzičar, pevač, kompozitor, kantautor, scenarista i tvorac mnogobrojnih emisija na radiju i televiziji - napisao je Goran Vesić.

Podsetimo, Minja Subota je u subotu hitno prevezen prebačen na pulmologiju zbog bolesti sa kojom se bori već duže vreme.

Komentari (1)

Loading
pop27

17.09.2021 13:22

U zadnjih godinu, dve odoše nam izuzetni ljudi. Među njima i dragi Minja. Nadam se da će u našem narodu procvetati još ovakvih cvetova koji su nam život činili milijim, dražim i lepšim. Neka mu je laka zemlja, Bog da mu dušu prosti.