"PLATILI SU TO NAKAZNIM IZGLEDOM" Lane Gutović je ovako govorio o svom životu na sceni i van njega, a jedan detalj otkriva tužnu istinu!
Printscreen

Velikan srpskog glumišta Milan Lane Gutović preminuo je danas na Intenzivnoj nezi VMA u 75. godini života.

Nikada nije bio od onih glumaca koji po svaku cenu žele da budu u centru javnosti, iako je njegov posao to donekle i zahtevao. U jednom od retkih intervjua koje je dao, Gutović je otkrio da u privatnom životu nije zabavan kao na sceni.

- Nisam od tih. Umem moćno da ćutim. Moji prijatelji me i ne teraju da govorim, verovatno imaju razlog za to, kao i ja za ćutanje - rekao je on ranije za Story, pa dodao:

- Smeh je ono što nas izdvaja od životinja i ostalih. Izazivati smeh je po tome dar od Boga ljudima koji ja samo prenosim, a to je po prirodi stvari teško. Teorija kaže da oni sa fizičkim nedostatkom ili viškom, poput debljine ili vrljavosti, koji izaziva smeh ne treba taj dar dodatno da plaćaju. Platili su to svojim nakaznim izgledom. Ali, oni kojima ništa ne fali, a izazivaju smeh, to plaćaju teško. Možda je u tome tajna te nepristupačnosti - rekao je on tada.

PREMINUO LANE GUTOVIĆ Legenda nije izdržala, pluća su mu otkazala!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading