TRAJE DO 12. AVGUSTA! Vulkanova letnja akcija: Više od 130 naslova na sniženju 20% + 20%!
Promo

Ne propustite jedinstvenu akciju Hitovi za vrelo leto na sajtu Vulkan izdavaštva. Donosimo vam više od 130 sjajnih naslova, od knjiga iz oblasti popularne psihologije, misterioznih trilera do očaravajućih ljubavnih romana! Čitaoci će biti u prilici da kupe odabrane naslove po fantastičnim cenama sniženim za 20% + 20% u odnosu na redovne. U toku trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.
 
Spisak najboljih knjiga ovog leta možete pogledati putem linka. Ovom prilikom izdvajamo nekoliko naslova za vrele letnje dane.
 
Roman Emili Henri Ne brini za sutra, emotivno i originalno delo koje govori o romansi dvoje pisaca, proglašen je najboljim ljubavnim romanom po izboru Entertejnment viklija, Opra magazina, Popšugara, CNN-a, Book Riota-a, Hafington posta i sajta Goodreads.
 
Uz priručnik Mudar roditelj − srećna beba postaćete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete! Druga u nizu knjiga posvećnih porodičnom životu i načinu vaspitanja pomaže vam da sagledate potrebe deteta u prva 24 meseca njegovog života. Svaki korak na putu odrastanja ima specifične prepreke i radosti i celim putem morate biti sposobni da vidite svoje dete onakvo kakvo ono zaista jeste.
 
Nakon dvadeset godina, sa talasom optužnica protiv moćnih muškaraca, stari gresi dolaze na naplatu. Nekadašnja studentkinja optužila je Strejna, privlačnog profesora književnosti, za seksualno zlostavljanje i očekuje od Vanese da učini isto. Pred njom je nemoguć izbor: da li da ostane nema, čvrsta u uverenju da je svojevoljno ušla u tu mladalačku vezu, ili da drugačijim očima sagleda sebe i svoju prošlost? Bestseler Njujork tajmsa i Sandej tajmsa Moja mračna Vanesa autorke Kejt Elizabet Rasel je triler koji je za kratko vreme oduševio svetsku publiku i postao najkontroverznija knjiga 2019. godine.
 
Ljubitelji horora i napetih trilera sigurno na svom spisku omiljenih knjiga imaju i dela Stivena Kinga. Ovaj majstor napetih priča koje lede krv u žilama ne prestaje da oduševljava svoju vernu publiku, a pravi dokaz za to je i roman Institut, o kojem se priča od kada je objavljen širom sveta. Priča koja prati Luka Elisa, čiji su roditelji ubijeni usred noći nakon što su im u kuću upali provalnici, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Nakon porodične tragedije, Luk se budi u ustanovi, i to u sobi koja izgleda poput njegove, međutim, nedostaju joj prozori. Iza njegovih vrata nalazi se druga prostorija i u njoj deca sa posebnim sposobnostima. U Institutu ih podvrgavaju nizu testova i kombinuju njihove specijalne talente – telepatiju, telekinezu – kako bi povećali njihovu moć.

Institut je roman koji će vas ostaviti bez daha, a vaš može biti već danas, kupovinom putem sajta www.vulkani.rs.

Donosimo vam više od 130 sjajnih naslova, od misterioznih trilera do očaravajućih ljubavnih romana!

Spisak najboljih knjiga ovog leta možete pogledati putem linka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading