POZNATI GLUMAC PONOVO UHVAĆEN SA DEVOJKOM! Branislav Lečić prvi put u javnosti nakon optužnice (FOTO)
Foto: ATA Images

Glumac Branislav Lečić se sa devojkom Jelenom večeras pojavio na 9. Festivalu mediteranskog i evropskog filma u Trebinju.

Branislav Lečić je program festivala pratio u društvu izabranice i prijatelja, nakon čega je fotografije podelio na društvenim mrežama, uz čestitke upućene kolegama Nataši Ninković i Svetozaru Cvetkoviću, koji su ovogodišnji laureati pomenutog festivala.

Glumac i njegova devojka Jelena su, sudeći po fotografijama, vreme pre početka festivala iskoristili za obilazak Trebinja.

Ovo je ujedno prvo javno pojavljivanje Branislava Lečića nakon što je zamenik apelacionog tužioca odbacio prigovor advokata glumice Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv Lečića.

Podsetimo, Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, jer nisu postojali osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

TUŽILAŠTVO POTVRDILO ODLUKU! Odbijen prigovor Danijele Štajnfeld!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bladimeri

04.08.2021 09:48

Prosto neverovatno kojim brzinom ih nadje.Dovoljno je bolesna razlika u godinama.Mada to ne dokazuje da je silovatelj.Čovek ima kompleks večno napaljenog mladića.