ŠOK! Naša poznata glumica otkazala venčanje, a razlog je bizaran!
Printscreen

Anđela Marić, koja je osvojila priznanje za najbolju mladu glumicu na ovogodišnjem Sterijinom pozorju, odložila je danas sopstveno venčanje da bi došla na dodelu nagrada. Trebalo je da se danas u 15 sati venča u Novom Pazaru. Na dodelu nagrade povela je budućeg supruga, a svadba će biti održana sutra u isto vreme.

Anđela Marić završila je glumu na novopazarskom Internacionalnom Univerzitetu, u klasi profesora Envera Petrovcija. Bila je pravo otkrovenje ovog Pozorja. Njena igra u predstavi u režiji Zlatka Pakovića, nešto je najčistije što je viđeno u poslednjih nekoliko godina na ovom festivalu, piše Radio 021. To kako je igrala Nejru, gotovo antičku tragetkinju, ostaće zapisano u sećanju sterijanskih gledalaca zauvek. Njena posvećenost, koncentrisanost, suptilnost, predanost koje su se stapale u uzvišeno i katarzično, lomilo je sve u čoveku, sve njegove zablude, predrasude, kršilo zver u čoveku i istovremeno budilo ljudsko biće u njemu.

Nagrada će glumici, kao i ostalim ovogodišnjim laureatima, biti uručena večeras na svečanosti zatvaranja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading