POKUŠALA SAMOUBISTVO Novi detalji slučaja Štajnfeld-Lečić, Danijelina ispovest ledi krv u žilama
Alo.rs

Glumica Danijela Štajnfeld u velikoj ispovesti ispričala je prvi put detalje potresnog događaja koji se odigrao 7. maja 2012. kada ju je, prema njenim tvrdnjama, silovao glumac Branislav Lečić.

- Sa Lečićem sam tada igrala predstavu "Dnevna zapovest". Inače smo jako često išli na gostovanja i bili smo svi zajedno dobra ekipa. Druženja među glumcima su prelepa. Taj 7. maj je nažalost bio horor. Tog dana sam dobila preporuku, koja je odštampana u JDP, Lečićevom matičnom pozorištu, da bih preko mojih agenata aplicirala za radne papire u Americi, koju je Lečić trebalo da potpiše. Mislila sam da je to jako važno jer bi se on potpisao kao glumac sa velikom karijerom i kao bivši ministar kulture. Rekao je da ćemo se naći u kafiću u BDP u jedan po popdne, samo da to potpiše. Odlagao je sve do večeri. Kada je došao, insistirao je da me odveze do kuće, da prošetamo i da mu usput objasnim neke detalje iz te preporuke. Već sam se osećala neprijatno - priča Danijela.

Foto: ATA Images

 

Odgovori na pitanja "šta se konkretno zbivalo u kolima" i "šta joj je Lečić rekao" zatamnjena su, kako navode u listu za koji je ispričala sve, na preporku Danijelinog advokata, a u interesu istrage i rada tužilaštva. Ipak, ispričala je kako je izgledao "rastanak".

- Sećam se da sam izašla iz kola, blizu moje kuće. Sve je bilo usporeno i pomislila sam "Izgleda da ću da živim. Slobodna sam. Gotovo je". Nisam mogla da verujem da sam preživela. Bila sam odjednom najsrećnija što sam živa. Skoro histeričan osećaj radosti. Sećam se tog trenutka kada sam patikama dotakla asfalt. On mi je mahnuo i otišao je. Kada je došla kući nije se usuđivala da zove policiju niti da ide u urgentni centar. Tražila je na internetu privatne poliklinike, ali je i od toga odustala jer je ukapirala da je "to tako veliki zločin da će morati da zovu policiju":

- Skinula sam sve sa sebe i odeću više nisam mogla da pipnem. Stajala je na podu danima, kao neko groblje. I patike. Nisam izlazila iz kuće.

Foto: ATA Images

 

Lečić ju je, inače, kako je ispričala, uznemiravao i pre toga.

- Mnogo puta i verbalno i fizički. Pokušavao je da ima seks sa mnom još od premijere, koja je bila u novembru 2011. Moj tadašnji dečko je bio na premijeri i upoznao se sa Lečićem i njegovom suprugom. Jedanput me je zaključao u svlačionicu u BDP i napao me je. Otrgla sam mu se nekako, dočepala se zaključanih vrata, otključala, izletela i zalupila vrata za sobom. Došla sam do kabineta tadašnje upravnice i stala. Pomislila sam da mi neće verovati - priča Danijela koja je zbog svega što se desilo u jednom trenutku pokušala i samoubistvo.

Pogledajte OVDE vrele scene mladih glumaca prikovali publiku za male ekrane

Komentari (6)

Loading
vesna

25.06.2021 08:38

Nisam sigurna u hronoloski red dogadjaja…..ali ako je vec jednom napao ,zasto je pristala da se nadje se sa njim negde van pozorista radi potpisa, zar nije to mogla u pozoristu da zavrsi nego na ‘neutrallnom’ mestu da bi je onda vozio kuci ….. ?

VANDA

25.06.2021 10:51

@vesna - Ova je najobičnija tuka🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bobi Vranje

26.06.2021 07:16

Ma nije valjda!!!! Jadna ona!!!! Pa je zato odmah prijavila!!!!

Morž

26.06.2021 07:57

Sve je jasno. Crni je priznao a da nije ni bio svestan da se razgovor snima. Sledi robija.