GLUMICA PROPEVALA Anđela Jovanović snimila pesmu koja će krasiti film "Južni vetar 2"
Printscreen

Mlada glumica Anđela Jovanović, inače ćerka slavnog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Puljić pleni pažnju javnosti otkad se počela sa ulogama u domaćim serijama.

Anđela je publici poznata po serijama Moj rođak sa sela, "Vojna Akademija", "Urgentni centar", "Švindleri", a sada je pokazala da je nadarena i za muziku.

Naslednica Gagija Jovanovića i Branke Pujić danas je premijerno je predstavila pesmu "Više nisam svoja", a ova kompozicija naći će se u filmu "Južni vetar 2: Ubrzanje" čija je premijera planirana ovu godinu.

GLUMICA PROPEVALA Anđela Jovanović snimila pesmu koja će krasiti film

Printscreen

 

Muzika je inače pored glume njena velika ljubav, pa je spontano spojila ove dve velike ljubavi i moći ćemo da je vidimo i čujemo u drugom delu popularnog filma Južni Vetar 

GLUMICA PROPEVALA Anđela Jovanović snimila pesmu koja će krasiti film

Printscreen

 

- Ja sam sa svojim saradnicima snimila pesmu i dala je Bikoviću, jer se u to vreme snimao film Južni Vetar 2 i nekako tekst je pratio dešavanja u to vreme. Biković je to predao Avramoviću i baš kad su birali muziku za film ispostavilo se da je ta moja pesma zapravo najbolje odgovarala i meni je baš drago što će to biti u ovom filmu, pesma se zove "Više nisam svoja", rekla je Anđela.

Pogledajte OVDE šta kaže Anđela Jovanović o svojim slavnim roditeljima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading