GLUMAC ČUDOM OSTAO ŽIV  Za slučaj Mikija Manojlovića lekari kažu da je jedan u hiljadu
Alo

Sina Mikija Manojlovića, glumački par Zora i Ivan su dobili u Nišu. Kako priča glumčeva majka, on je jedva ostao živ na rođenju s obzirom na to da je imala veoma težak porođaj.

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Mikija sam tamo rodila, ali i jedva preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi - ispričala je njegova majka u jednom intervjuu pre petnaestak godina.

Njegovi roditelji su tada objasnili da su hteli šestoro dece, ali se njegova majka razbolela, dobila je tuberkulozu i dve godine je bila u koritu. Mikija je tada pazila baka Mari, Francuskinja, koja je uvek vodila računa da joj sinovi budu lepo obučeni, piše Glossy.

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Miki je dete pozorišta, glumom je zadojen od prvog dana.

- U Niškom pozorištu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se - kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam: 'Šta ćeš, sine, da kupi majka?”, a on kaže: 'Vodu”. 'Kakvu vodu?”, iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao, jedno normalno, skromno biće - ispričala je njegova majka svojevremeno za medije.

Pogledajte OVDE divne vesti za ljubitelje serije "Igra sudbine"

Komentari (0)

Loading