GLUMAC ČUDOM OSTAO ŽIV  Za slučaj Mikija Manojlovića lekari kažu da je jedan u hiljadu
Alo

Sina Mikija Manojlovića, glumački par Zora i Ivan su dobili u Nišu. Kako priča glumčeva majka, on je jedva ostao živ na rođenju s obzirom na to da je imala veoma težak porođaj.

GLUMAC ČUDOM OSTAO ŽIV  Za slučaj Mikija Manojlovića lekari kažu da je jedan u hiljadu

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Mikija sam tamo rodila, ali i jedva preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi - ispričala je njegova majka u jednom intervjuu pre petnaestak godina.

Njegovi roditelji su tada objasnili da su hteli šestoro dece, ali se njegova majka razbolela, dobila je tuberkulozu i dve godine je bila u koritu. Mikija je tada pazila baka Mari, Francuskinja, koja je uvek vodila računa da joj sinovi budu lepo obučeni, piše Glossy.

GLUMAC ČUDOM OSTAO ŽIV  Za slučaj Mikija Manojlovića lekari kažu da je jedan u hiljadu

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Miki je dete pozorišta, glumom je zadojen od prvog dana.

- U Niškom pozorištu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se - kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam: 'Šta ćeš, sine, da kupi majka?”, a on kaže: 'Vodu”. 'Kakvu vodu?”, iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao, jedno normalno, skromno biće - ispričala je njegova majka svojevremeno za medije.

Pogledajte OVDE divne vesti za ljubitelje serije "Igra sudbine"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading