OBRADOVAO SVE FANOVE SERIJE "IGRA SUDBINE" Stevan Piale otkrio šta omiljena glumačka postava sprema u nastavku!
Foto: Printscreen/instagram

Glumac Stevan Piale jedan je od najomiljenijih glumaca današnjice zahvaljujući popularnosti u seriji "Igra sudbine", a da je i te kako zaslužio svu popularnost, dokaz je to što će ovo leto provesti radno, a ne baškareći na moru.

- Očekujemo da snimimo još 100 epizoda "Igre sudbine". Počeli smo sa snimanjem, koje će trajati tri-četiri meseca, priča se o još jednoj seriji, filmu, radim u pozorištu, snimam crtaće - rekao je vredni glumac, a u pauzama od 12-časovnih snimanja voli da provodi vreme sa porodicom:

- Gajim dete, imam ženu... snimamo po pet dana 12 sati, a ostalo od vremena ću da ugrabim da se družim sa porodicom - rekao je Piale, a iako će mu leto proći radno, to ne znači da neće iskoristiti vreme da bar nakratko napusti Beograd.

- Ići ćemo možda u Vrnjačku banju, tamo je festival filmksog scenarija u avgustu, tako da eto, to je plan za jednu pauzu - rekao je glumac dodajući da i ta pauza spada pod posao s obzirom na to da je u pitanju filmski festival, ali bilo kakakv predah biće dobrodošao.

PRELEPA SRPSKA GLUMICA U DRUGOM STANJU Bojana Ordinačev objavila srećne vesti u 40. godini! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading