BILI SU MUŽ I ŽENA U PORODIČNOM BLAGU Tika Špic i Žake voleli su se i privatno - ovo malo ko zna!
Foto: Youtube/Printscreen

Jedan od najšarmantnijih likova u čuvenoj seriji „Porodično blago” do danas je ostala Žake — supruga Tike Špica, koju je maestralno odigrala glumica Biljana Nikolić.


Posebno su upečatljivi njeni urnebesni dijalozi s Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

-  Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" -  priznao je Smiljković.

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - rekao je nedavno čuveni Tika. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.


Biljana Nikolić je, inače, osim "Porodičnog blaga", igrala još u seriji "Agencija za SiS", a godinama je članica Kruševačkog pozorišta.

 

Komentari (0)

Loading