MALO KO ZNA DA SU VEZANE NERASKIDIVOM VEZOM Glumice Svetlana Bojković I Vesna Čipčić su mnogo više od koleginica, dugo su krile ovo od javnosti (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Iskusna publika kraj malih ekrana dobro poznaje legendarne glumice Svetlanu Bojković i Vesnu Čipčić, ali malo ko od njih zna da njih dve osim što su koleginice, spaja posebna veza.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ne samo da su njih dve velike prijateljice iza scene, nego su i dvostruke kume. Naime, Svetlana je krstila i venčala Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Aleksandru Anju i sina Ivana Alača.

- U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što "zagađuje" dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na "simbiozu", računicu, kalkulaciju. Družim se s mojom kumom Vesnom, Gordanom Janjić iz Narodnog pozorišta, Brankicom Vasović, Cisanom Murisidze - istakla je svojevremeno Bojkovićeva za domaće medije.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kćerke slavnih glumica, koje u profesionalnom smislu idu stazama poznatih majki, takođe su bliske, a javnost je svojevremeno oduševila fotografija majki i kćerki kako uživaju u noćnom provodu. Uz Cecu i Vesnu su bile mezimice Anja Alač i Katarina Žutić.

Pogledajte OVDE Razgovor Miloša Bikovićša sa mačorom koji govori, svi u neverici

Komentari (0)

Loading