UDALA SE POZNATA GLUMICA! Dekoracija na venčanju ostavlja sve bez teksta, pevala joj je ova pevačica, a evo i kome se zaklela na večnu ljubav (FOTO)
prinskrin youtube

Glumica Jelena Veljača rekla je sudbonosno da Viti Turšiću.

Par se venčao u Botaničkom vrtu u centru Zagreba. Prvi ples otplesali su na pesmu "Moja poslednja i prva ljubavi", a otpevala je Tereza Kesovija. Nakon završetka pesme, Tereza je zamolila da sve zvanice još jednom sa njom otpevaju refren.

Malo pre ceremonije objavila je prvu fotografiju mladenaca.

- Pre šetnje - napisala je uz selfi nje i sada već supruga Vita. U pozadini fotografije dodala je pesmu "Sve te vodilo k meni" Arsena Dedića.

Glumica Marijana Mikulić objavila je zatim fotografiju Jelene s novopečenim suprugom i kćerkicom Lenom. Odlučila se za kratku haljinu modernog kroja.

Jeleni će ovo biti treći brak. Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015. udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima ćerku Lenu. Njihov brak raspao se 2018. godine. Nama je poznata iz serija "Pogrešan čovek" i "Vila Marija", "Ljubav uzaleđu".

Komentari (0)

Loading