EKSKLUZIVNO ZA ALO! Tamara Kalinić o karijeri i privatnom životu, blogerka prvi put otkrila sve detalje o kojima javnost nije znala!
Foto: Ataimages

Tamara Kalinić (32) jedna je od najuticajnijih influenserki i blogerki na svetu. Iako je magistar farmacije, ljubav prema modi odvela ju je na drugu stranu. Danas ima ozbiljnu kompaniju koju je izgradila oko svog modnog bloga Glam and Glitter, a na Instagramu je prati više od milion ljudi. U ekskluzivnom intervjuu za Alo! Tamara je otkrila detalje o svom poslovnom ali i privatnom životu, kao i zbog čega se još uvek nije odlučila za brak i decu.

O tvom privatnom životu se ne zna ništa. Kako si uspela da ga sačuvaš od očiju javnosti?

- Moj ljubavni život nikada nije bio sastavni deo mog posla i to nikoga nije zanimalo. U suštini, nikada nisam imala turbulentne veze, imala sam sreće.

Imamo informaciju da si pre dve godine raskinula sa momkom?

- Da, to je tačno, ali nije to bio raskid, to je više bio prekid. Sad sam u drugoj ljubavnoj fazi i vezi. Nikada nisam bila srećnija. Emotivna sam i ljubav mi je jako bitna. Ljudi misle da je meni posao presudan, a u stvari, ljubav je moj pokretač.

Da li tvom partneru smeta što si uspešna i poznata?

- Mislim da je jako bitno naći muškarca koji je pun samopouzdanja. Nije bitno koliko zarađuje, kako izgleda, kojim poslom se bavi, bitno je da puca od samopouzdanja i da tvoj uspeh ne umanjuje. Važno je da čvrsto stoji na nogama, a moj na svojima stoji, i drži i sebe, i mene.

Da li sebe vidiš u bračnoj zajednici?

- Kada mi neko spomene brak, ja pomislim kako smo mi još uvek deca. Znam, to nije pohvalno, ali ja samo pratim svoj osećaj. Mislim da se takve stvari ne mogu planirati, ali ako se bude desilo, sigurno neću reći ne. Smatram da muškarac i žena treba da rade ono što im prija. Različitim ljudima prijaju različite stvari, a ja ne volim da radim ništa na silu. Ako se vi slažete sa svojim partnerom i imate sjajan odnos, koga briga da li je to tradicionalno ili moderno. U današnje vreme sve više brakova se završava razvodom.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Tamara Kalinić o karijeri i privatnom životu, blogerka prvi put otkrila sve detalje o kojima javnost nije znala!

Foto: Instagram/printscreen

 

Da li bi oprostila prevaru?

- Nikada nisam bila u situaciji da me partner prevari, ali mogu sa sigurnošću da kažem da je ne bih oprostila.

Da li te nervira neka koleginica?

- Niko me ne nervira do te mere da bih ih komentarisala, ali moram reći da postoje neke koje forsiraju kopiranje tuđih ideja.

Ima li sujete i ljubomore među blogerima?

- Postoji i sujeta i ljubomora, ali samo kod  mediokriteta. Kada već nešto napraviš, treba da budeš time zadovoljan i da u tome uživaš, a ne da gledaš šta ima u tuđem dvorištu.

Iza sebe imaš ozbiljan tim ljudi, koliko ti oni pomažu?

- Mislim da je jako bitno da shvatiš u čemu nisi dobar i da nađeš ljude koji znaju ono što ti ne znaš. Meni je uvek potreban još jedan par ruku kako bih uspela da završim sve obaveze. Nekada samo da mi drži telefon, a nekada da ode do prodavnice...

Da imaš dvojnicu, šta bi ona u javnom životu radila za tebe?

- Ja toliko volim svoj posao da mi ne treba dvojnica. Volim da, kada sam u najvećoj frci, sve završim sama.

Da li je za dobar stil potreban novac?

- Poznajem ljude koji se jako dobro oblače, a njihov kompletan stajling ne košta više od 40 evra. Mislim da je kreativnost važnija od novca koji ste potrošili. Ukoliko volite određene brendove, potrebno je da izdvojite više novca, ali smatram da se njime ne kupuje stil. Ili ga imate ili ga nemate. Ako ga imate, i sa malo para, uspećete da se dobro obučete.

Zorani želim sve najbolje

Zorana Jovanović Zorannah i ti više niste u dobrim odnosima?

- Ja njoj želim sve najbolje. Šta god da joj život donese, neka bude samo ono najlepše. Ona i ja smo imale jako puno zajedničkih momenata i uspomena, dok smo bile mlađe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading