TUGA Umrla poznata glumica u 49. godini života
Foto: Pixbay

Holivudska glumica Robin Grigs, poznata po ulogama u sapunicama "Drugi svet" i "Jedan život" preminula je u subotu u 49. godini života. 

Vest o njenom odlasku objavljena je juče na njenoj Fejsbuk stranici.

Robin je imala zdravstvenih problema, borila se sa rakom grlića materice, o čemu je otvoreno govorila na društvenim mrežama.

Grigs je prošlog meseca objavila da su joj dijagnostikovana četiri nova tumora.

Robin je debitovala kao Stefani Hobart u seriji "Jedan život" u aprilu 1991. i pojavila se u šest epizoda.

Godine 1993. glumila je Megi Kori u filmu "Drugi svet", ulogu koju je igrala dve godine.

 

 

Rođena je 30. aprila 1973. godine u Pensilvaniji.

Počela je da radi u pozorišnim produkcijama za decu pre nego što se pojavila u Nickelodeonovom programu "Rated K", programu koji je trajao od 1986. do 1988. godine.

Nakon uloga u sapunicama, Grigs je glumila u žanrovskim filmovima kao što su "Teške povrede" (2003), "Mrtvi klovnovi" (2004), "Odsustvo svetlosti" (2006) i "Hellveek" (2010).

- Mislim da me je gluma u ​​sapunima naučila disciplini. Osećam da mi je to pomoglo da shvatim da mogu igrati bilo koju ulogu, sve dok sam odvojila vreme da razumem taj određeni lik- rekla je u intervjuu za "Call Me Adam" 2021. godine.

Grigs je 2020. godine dijagnostikovan stadijum 4 endocervikalnog raka, a ona je otišla u bolnicu samo nekoliko dana pre smrti, navodi se na njenoj Fejsbuk stranici.

- Volim da se smejem, to je moj način da se nosim, ​​pa sam se potrudila da nađem nešto smešno za razmišljanje - rekla je ona u prošlogodišnjem intervjuu o borbi protiv raka tokom pandemije.

SVE SE DESILO ZBOG VENČANICE Nikola Pelc prvi put o sukobu sa Viktorijom Bekam

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading