PRDNUO MI JE U LICE Šok optužbe na račun Arnolda Švarcenegera, njegova koleginica javno izgovorila šta joj je sve uradio
Foto: Youtube/Printscreen

Britansko-australijska glumica Mirijam Margolis, najpoznatija po ulozi profesorke Spraut u filmskom serijalu o Hariju Poteru, imala je priliku da sarađuje sa Arnoldom Švarcenegerom, sa kojim je, kako kaže, imala veoma neprijatnu situaciju.  

Naime, glumica je nedavno gostovala u podkastu „I’ve Got News For You”, kada je ispričala anegdotu sa snimanja sa slavnim glumcem, o kom kako kaže, nema baš pozitivno mišljenje.

- Švarceneger je previše pun sebe. Bio je zapravo prilično grub. Prdnuo mi je u lice. I ja prdnem, naravno da prdim, ali ne prdim ljudima u lice. Uradio je to namerno, direktno u moje lice - rekla je Margolis. 

PRDNUO MI JE U LICE Šok optužbe na račun Arnolda Švarcenegera, njegova koleginica javno izgovorila šta joj je sve uradio

Foto: Youtube/Printscreen

 

Voditelja su zanimali detalji tog neprijatnog trenutka.  

- Glumila sam Sotoninu sestru i njegov lik me je ubijao, tako da me držao u položaju iz kojeg nisam mogla da pobegnem, ležeći na podu. I dok smo bili u tom položaju, on je prdnuo - objasnila je.

- To čak nije bilo na filmu, bilo je u jednoj od pauza, ali nisam mu to oprostila - dodala je glumica.

Podsetimo, Margolis je glumila uz Švarcenegera u hororu iz 1999. godine po imenu „End of Days”, u kojem je glumac morao da zaštiti mladu ženu koja je odabrana da sa Sotonom začne Antihrista.

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO NAKON OVOG PRIZNANJA Jovana Jeremić otkrila koji muškarac iz Srbije joj je najprivlačniji, za njim su mnoge ludele

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading