SAD JE SVE NA POROTI Advokati Džonija Depa i Amber Herd dali završnu reč, a evo šta su rekli
Foto: Printscreen

Suđenje koje je pratio ceo svet dobilo je novi epilog, završeno je davanje iskaza i ispitivanje svedoka u parnici između Džonija Depa i Amber Herd, a sada se čeka odluka porote.

Advokatica Džonija Depa istakla je da Amber Herd mora da odgovara za laži, dok su iz pravnog tima Depove bivše supruge u završnoj reči naglasili da je tokom šestonedeljnog suđenja pokazano da je poznati glumac nasilnik, kome se ne može verovati.

Foto: Printscreen

 

Dep (58) je tužio Herd (35) pred sudom u Virdžiniji i tom prilikom tražio 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja.

Glumac je negirao bilo kakvo zlostavljanje.

Herd je, međutim, uzvratila tužbom i traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.

U završnoj reči, Kamila Vasez, Depova advokatica, zatražila je od porotnika da gospođu Herd proglase odgovornom za njene laži.

Sa druge strane, pravni tim Amber Herd ističe da je Dep taj koji je nasilnik i zlostavljač kao i da njemu ne treba da se veruje.

Foto AP

 

Bendžamin Rotenbron, Amberin advokat, podsetio je porotnike na sadržaj poruke između Džonija Depa i njegovih prijatelja, u kojima im je glumac napisao da je želeo da povredi bivšu suprugu.

- To je ogledalo srca i uma omiljenog američkog gusara - rekao je on, aludirajući na Depovu ulogu u filmu "Pirati sa Kariba".

- Ovo je pravo lice Džoni Depa - kaže Rotenbro.

Nakon završnih reči, porota je počela da veća, a ne zna se kada će doneti odluku, prenosi AFP agencija.

Depova zastupnica je optužbe koje je tokom suđenja iznela Herd nazvala "divljim, preteranim i neuverljivim".

- U ovoj sudnici je samo jedna osoba zlostavljač, ali to nije Džoni Dep - dodala je Vaskez.

Podsetila je na snimak u kojem Herd priznaje da je udarila Depa, tadašnjeg muža.

Vaskez je rekla i da je Dep taj koji je bio pod stalnim verbalnim, fizičkim i emotivnim napadima.

- Ovde nije reč o tome ko je bolji supružnik niti je reč o tome da li vi smatrate da je Herd potencijalno zlostavljala Džoni Depa. Ukoliko smatrate da su se međusobno povređivali, onda Amber pobeđuje. I da je samo jednom bila žrtva nasilja, ona pobeđuje - ukazao je Amberin advokat.

GRUDI U PRVOM PLANU Poznata glumica pokazala dekolte na Kanskom festivalu (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading