"NE BIH JE TAKAO NI RUKAVICOM!" Džoni Dep doveo Amber Herd do ivice suza – Jedva čekam da striptizeta od 50 centi nestane iz mog života (VIDEO)
Foto: Printscreen

Naime, tokom unakrsnog ispitivanja prikazane su poruke Džonija Depa o Amber Herd.

Tačnije u sudskom postupku naglas su pročitane poruke koje je Dep poslao svom prijatelju 15. avgusta 2016. godine. Poruka je nastala u vreme kada je Herd podnela zabranu prilaska zvezdu kultnog filma „Pirati sa Kariba“.

– Nemam milosti, nemam straha, ni trunke emocija, ili ono što sam nekada mislio da je ljubav prema ovoj osobi niskog nivoa… Tako sam srećan što želi da se bori! Udariće u zid! I jedva čekam da nestane iz mog života! – glasila je poruka.

Nastavljajući, u tekstualnoj poruci se Herd pominje kao „striptizeta od 50 centi“ i dodaje:

– Ne bih je dirao prokletom rukavicom. Mogu samo da se nadam da će karma krenuti i oduzeti joj dar daha – navedeno je u poruci.

U ovom trenutku, Herd je vidno postala emotivna, te se borila da ne zaplače. U svoju odbranu Džoni Dep je istakao kako nije ponosan na upućene reči te da ima „mračan“ smisao za humor.

Podsećamo, Dep je tužio Herd za 50 miliona dolara zbog autorskog članka koji je napisala i u kom je tvrdila da je žrtva porodičnog nasilja. S druge strane, Herd je podnela protivtužbu u vrednosti od 100 miliona dolara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading