Lili Rouz Dep
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

I dok suđenje već traje nedeljama, fanovi su već priklonjeni određenoj starni, a njegova ćerka Lili koju je dobio iz veze sa glumicom Venesom Paradis, ne oglašava se na društvenim mrežama.

Ovo je izazvalo bes Džonijev fanova koji smatraju da Lili treba da podrži oca.

 - Molim te, podrži svog oca. Bez obzira na tvoj odnos s njim, znaš da Amber nije žrtva. Podrži ga, molim te. Prekini ćutanje -  napisao je neko njegovoj ćerki.

 - Nijedna slika tvog oca! Kakvo si ti ljudsko biće - poručio joj je jedan korisnik. Drugi je pisao: - Kako to da nisi progovorila o slučaju svoga oca? Zašto? - Svi su zahtevali odgovor.

 - Za par godina ćeš biti zaboravljena i ljudi će te pamtiti jedino po tvom legendarnom ocu -  poručio joj je još neko.

Iako se Lili sada nije oglašavala, ona je podržala oca 2016. godine kada su tužbe prvi put osvanule u javnost.

 - Moj tata je najslađa osoba koju poznajem, ima mnogo ljubavi. On je divan otac mom mlađem bratu i meni, i svi koji ga poznaju rekli bi isto -  napisala je Lili-Rouz tada.

Podsetimo, Džoni Dep je na suđenju priznao da Lili nije imala dobar odnos sa Amber Herd.

 - Moja ćerka Lili-Rouz nije došla na venčanje. Ona i gospođa Herd nisu bile u posebno dobrim odnosima iz nekoliko razloga -  rekao je on na sudu tvrdeći i kako mu je Amber govorila da ga njegova deca ne vole i nazivala ga "lošim ocem".

RODITELJI SU POTPUNO SLOMLJENI Oglasila se sestra nestale učesnice Velikog brata i iznela potresne detalje o njenom životu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading